aloe-TVOYA

Про корисні властивості алое знає навіть дитина. Ще в дитинстві, щоб заспокоїти запалену шкіру, мама прикладала до ураженої ділянки розрізаний уздовж лист цієї рослини. Сьогодні сік алое – напевно, найпоширеніший рослинний інгредієнт у світі, який має широкий спектр корисних властивостей.

Косметологи використовують цей компонент при виробництві кремів, шампунів, бальзамів, гелів для душу та багато чого іншого. І це не дивно, адже алое містить понад 75 цінних органічних сполук, включаючи ферменти, цукру, антрахінони, лігніни, сапоніни, стерини, саліцилову кислоту, а також вітаміни, мінерали. Антиоксиданти алое вера покращують природний тургор шкіри, зберігають її зволоженою і пружною тривалий час. Гель містить два цінних гормони (ауксин і гіберелін), що забезпечують загоєння ран і зменшують запалення шкірного покриву. Рослина має антисептичні властивості, позитивно впливаючи на мікрофлору шкіри при вугровій хворобі. Трихологи алое використовують при виробництві лікувальної косметики. Шампуні, бальзами та маски для волосся з додаванням цього інгредієнта активізують «сплячі» цибулини, стимулюють ріст нового волосся, збільшуючи їхній обсяг.

Наші фахівці використовували корисні властивості алое вера в кремі для ніг «TVOYA»

 

Алое вера
Rate this post
Кількість голосів: 1
Середня оцінка: 5